Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • Uncategorized
  • İlçemizde Aile Hekimi sayısı 37’den 38’e, Aile Sağlığı Merkezi sayısı ise 17’den 18’e çıktı …

İlçemizde Aile Hekimi sayısı 37’den 38’e, Aile Sağlığı Merkezi sayısı ise 17’den 18’e çıktı …

Reklam

ÖNDER Haber -

Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan yeni düzenleme ve görevlendirmelerle ilçemizdeki Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) sayılarında değişiklik oldu.

İlçemizde 37 olan aile hekimi sayısı, Kavaklıdere 3 Nolu Menteşe Aile Sağlığı Merkezi doktoru Bahadır Tanrıseven’in, Milas 5 Nolu Selimiye Aile Sağlığı Merkezi’nde görevlendirilmesiyle 38’e çıktı.

Aile Sağlığı Merkezi sayısında da değişiklik oldu. Daha önce 17 olan ASM sayısı, Emek Mahallesi’nde açılacak olanla birlikte 18’e çıktı.

3 Nolu Beçin Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Bilgin Özer, Emek Mahallesi’nde yeni oluşturulan ve şu anda yer aranan 18 Nolu Emek Aile Sağlığı Merkezi’nde görevlendirildi.

Milas 5 Nolu Selimiye Aile Sağlığı Merkezi doktoru Aylin Aslan Gezgin 3 Nolu Beçin Aile Sağlığı Merkezi’nde, Milas Toplum Sağlığı Merkezi doktoru Duygu Sarı ise Yatağan 7 Nolu Yeşilbağcılar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevlendirildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!