Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • Uncategorized
  • Milas Belediye Başkanı Topuz: “Şehidimize saygısızlık etmişim intibası yaratmaya çalışanları şiddetle kınıyorum…”

Milas Belediye Başkanı Topuz: “Şehidimize saygısızlık etmişim intibası yaratmaya çalışanları şiddetle kınıyorum…”

Reklam

Ülke genelinde tepki toplayan olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Askeri kargo uçağımızın Gürcistan’da düşmesi sonucu şehit olan 20 kahraman askerimizden birinin Ekinanbarı Mahallemizden hemşehrimiz olduğu haberini aldık.

Acı haberi alır almaz, gece yarısından itibaren Ekinanbarı Mahallemize hareket ederek, şahsım ve Milas Belediyesi olarak ailemizin yanında olduk. Süreç boyunca ise ailemizi bir an olsun yalnız bırakmadık.

Cenaze günü sabah erken saatlerde Askeri Tören’in yapılacağı Garnizon Komutanlığımıza hareket ettik. Şehidimizin Aziz Naaşı’nın uçakla alana gelmesinin ardından düzenlenen törene katıldık. Tören sonunda ailemize bir kez daha başsağlığı dileyerek cenaze namazının kılınacağı Ekinanbarı Mahallesi Okul Bahçesine hareket ettik.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ile cenaze namazının başlamasını beklerken, Aydın Ayaydın alana iştirak etti. Selamlaşmamızın ardından Ahmet Aras Başkanımla beklerken yanımıza gelerek, “İki başkanın arasına girdim” şeklinde espri yapması üzerine “Bizim aramıza kimse giremez” diyerek gayri ihtiyari kısa süreli bir tebessüm oluştu.

Haberi aldığımız ilk gece yarısından itibaren ailemizi bir an olsun yalnız bırakmamış ve ulus olarak acımızı yaşarken yalnızca birkaç saniyelik süreci gündem yaparak olayı çarpıtan ve şehidimize saygısızlık etmişim intibası yaratmaya çalışanları şiddetle kınıyorum.

Bu acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, Milaslı Şehidimiz Emrah Kuran ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailesi ve milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!