Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam

Sele Kapılan Vatandaş Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili olan yoğun sağanak yağış, can kaybına neden oldu. Osmaniye Mahallesi’nde dere yatağına düşen bir araçta bulunan Zekeriya Şahin, sele kapılarak yaşamını yitirdi.

Reklam
WhatsApp Image 2026-02-06 at 09.41.05

Edinilen bilgilere göre, araçta yolcu olarak bulunan şahıs, Şahin’in “geçmeyelim” uyarısını dikkate almayarak araçtan indi. Geçmekte ısrar eden ve aracıyla dere yatağına giren Zekeriya Şahin ise bir anda sele kapıldı. Talihsiz adam, aracıyla birlikte sürüklenerek gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, dere yatağında sürüklenen aracı buldu. Araç içerisinin tamamen suyla dolu olduğu görülürken, Şahin’e ulaşılamadı. Bunun üzerine STK’lar ve gönüllü vatandaşların da katılımıyla geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’nın koordinesinde yürütülen ve saatler süren çalışmalar sonucunda Zekeriya Şahin, aracından yaklaşık 100 metre aşağıda bir borunun altında sıkışmış halde bulundu. Yapılan kontrollerde Şahin’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Belediyede temizlik işleri personeli olarak görev yaptığı öğrenilen Zekeriya Şahin’in cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Acı haber, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?