Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

​​​​​​​İlçemizde 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı coşkuyla kutlanacak. İki gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle sürecek kutlama programı ilçemizin gözde tatil merkezlerinden Güllük Mahallesinde gerçekleşecek.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Kabotaj ve Denizcilik Bayramı’nın 98. yıl dönümü programı halk oyunları, konser ve çeşitli yarışma ve etkinliklerle devam edecek.

Halk konseri gerçekleşecek…

30 Haziran Pazar günü Güllük Merkez İskele önünde gerçekleşecek program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak. Yarışmalar, ödül töreni, saat 20.00’de Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek defile sunumu ve saat 21.00’de gerçekleşecek Gürcistan Halk Dansları Topluluğu gösterisi ile devam edecek olan 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı’nın 98.yıl dönümü programının birinci günü Muğla Büyükşehir ve Milas Belediyesi iş birliğinde Güllük Belediye Binası önünde 21.30’da gerçekleşecek olan Murat Çekem, Doğa Kılıç ve Funda Öncü’nün sahne alacağı halk konseri ile son bulacak.

Denize çelenk bırakılacak…

1 Temmuz Pazartesi günü Güllük Liman Başkanlığı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak olan 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı programının ikinci günü çelenk sunumun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek. Program protokol tarafından Türk Deniz Şehitleri adına denize çelenk bırakılmasıyla son bulacak.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık