MAHALLE ZİYARETLERİ DÖRTTEPE VE KIYIKIŞLACIK İLE DEVAM ETTİ

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde görmek, yapılması planlanan çalışmaları tespit etmek, vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinlemek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini hafta sonu da sürdürdü.

MAHALLE ZİYARETLERİ DÖRTTEPE VE KIYIKIŞLACIK İLE DEVAM ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Ören, Bafa, Bozbük ve Güllük Mahallelerini ziyaret eden Başkan Topuz,  ziyaret programına Dörttepe ve Kıyıkışlacık Mahalleleri ile devam etti.

Yol yapım ve bakım çalışmaları incelendi...

Hafta sonu mesaisinin büyük bir kısmını mahalle ziyaretlerine ayıran Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Dörttepe Mahallesi Sığırtmaç ve Üçpınar bölgeleri,  Kıyıkışlacık Mahallesi ve Zeytinlikuyu bölgesinde  yol yapım ve bakım çalışmalarını inceleyerek çalışma programı belirledi. Muhtar ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, çalışma yapılması gereken alanları belirleyip notlar aldı. Başkan Topuz’a ziyaretlerinde Fen İşleri Müdürü Okan Koban da eşlik etti.

Mahallelerimizde yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ettik...

Ziyaretler hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “Hafta sonu mesaimizde Dörttepe ve Kıyıkışlacık Mahallelerimizi ziyaret ettik. Muhtar ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek mahallelerimizde yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ettik. Mahallelerimize yakışır çalışmaları ivedilikle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık