Menteş Mahallesi’nde Bayram Şenliği
Milas’ın Menteş Mahallesi, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde muhteşem bir müzik ve folklor şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Menteş Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen Şekerli Bayram Konseri, 31 Mart 2025 tarihinde saat 19.00'da Menteş Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında sahne alacak isimlerin başında sevilen sanatçı Funda Mutlu yer alıyor. Geceye ayrıca Çomakdağ Folklor Ekibi, otantik halk oyunlarıyla renk katacak.
Müzik dolu gecede Milaslı sanatçılardan Alperen Oğuz, Ünsal Demir, Muhammet Aydın ve Osman Talay'dan oluşan Milas Müzik Ekibi de sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, etkinliğin bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:
"Ramazan Bayramı’nı, aynı zamanda baharın gelişini hep birlikte eğlence ile kutlamak istiyoruz. Muhtar olarak görev yaptığım dönemde dini ve milli bayramlarımıza 8-10 kez bu tür etkinlikler düzenledik. Bu tarz organizasyonlarla hem vatandaşımızı kaynaştırmak hem de köyümüzün ismini duyurmak istiyoruz. Menteş Mahalle Muhtarlığı olarak, Şekerli Bayram Konseri’nde Funda Mutlu'nun şarkıları ve Çomakdağ Folklor Ekibi'nin gösterileriyle eğleneceğiz. Sadece köy halkımızı değil tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Etkinliğimiz ücretsizdir."
Bayram coşkusunu müzik ve dansla birleştirecek olan bu konser, Menteş Mahallesi'ndeki toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye katkı sağlayacak.





