Milas Yem A.Ş. Fiyatlarda İndirim Yaptı

Milas Ziraat Odası Başkanlığı tarafından kurulan Milas Yem A.Ş., süt ve besi yemi fiyatlarında indirim yaptı. İndirim haberini duyuran Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, “Uygun fiyata buğday ve arpa aldığımızdan dolayı fiyatlarımızda indirime gittik, damping uyguladık.” Dedi.

Milas Yem A.Ş. Fiyatlarda İndirim Yaptı
  • 27 June 2024, Thursday 16:31

Milas Yem A.Ş. ürettiği tüm yemlerde 70 TL’lik bir indirime giderken, indirimden önce 21 protein Milas yem süt yemi 600 TL’ye besi yemi 500 TL’ye kuzu yemi de 550 TL’ye satılıyordu.  Temmuz sonuna kadar devam edecek olan indirimin ardından 21 protein Milas yem süt yemi 530 TL’ye, besi yemi, 430 TL’ye, kuzu yemi de 480 TL’ye satılmaya başlandı.

İndirim hakkında açıklama yapan Kahraman Akar; “Değerli üreticilerimiz, söz verdiğimiz gibi, açılış da yaptığımız konuşmada da söylediğimiz gibi Milas Yem A.Ş. olarak hızlı bir şekilde üretime devam ediyoruz. Biz bölgemizin buğdayı ve arpası çıktığında indirim yapacağımızın sözünü vermiştik. Bugün itibariyle Temmuz ayının sonuna kadar 21 protein Milas yem süt yemi 530 lira, besi yemi ise 430 lira olarak belirledik. Değerli üreticilerimizin, her zaman arkasında durduk. Uygun fiyata buğday ve arpa aldığımızdan dolayı fiyatlarımızda indirime gittik, damping uyguladık. Tüm üreticilerimize hayırlı olsun.”

Bu indirimin bölgedeki üreticilere ekonomik anlamda büyük bir destek sağlayacağını söyleyen Akar, Milas Yem A.Ş.’nin 27 Haziran Perşembe günü itibariyle başlayan indirim kampanyasının Temmuz ayı sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Haberin videosu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz

https://www.instagram.com/p/C8uIq0NpMXA/

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık