Bodrum Dans Kulübü 13 Dalda Türkiye Şampiyonu Oldu

​​​​​​​Bodrum Dans Kulübü sporcuları, Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasında; 13 dalda Türkiye Şampiyonu,  14 dalda Türkiye İkincisi, 14 dalda Türkiye üçüncüsü olarak toplam 41 kupa kazandı.

Bodrum Dans Kulübü 13 Dalda Türkiye Şampiyonu Oldu

20-23 Haziran tarihleri arasında Bursa Euro Park Otelde gerçekleşen “TDSF Modern-Jazz-Show Dans Türkiye Şampiyonasına” beş yüzden fazla sporcu katıldı.

Otelin iki ayrı salonunda gerçekleşen ve dört gün süren yarışmalarda Bodrum Dans Kulübü’nün çocuk, yıldız ve genç yarışmacıları her biri kendi yaş grubunda yarışarak onlarca kupayı Bodrum’a kazandırdılar.

Yaşları 8 ile 16 arasında değişen 60 sporcu, 30 sporcu velisi ve 4 idari kadrodan oluşan Bodrum Dans Kulübü kafilesi dün gece geç saatlerde Bodrum’a döndü.

Bodrum Dans Kulübü başkanı Fatih Özvezneci Türkiye Şampiyonası hakkında şunları söyledi:

Bu yıl Türkiye Şampiyonası geçen yıl olduğu gibi yine Bursa’da gerçekleşti. Oldukça yoğun bir tempoda dört gün süresince iki ayrı dans pistinde aynı anda gerçekleşen şampiyonada dansçılarımız kıyasıya yarıştılar.

Yarışmada 41 dalda ilk üçe giren sporcularımız 13 dalda Türkiye Şampiyonu olarak kendi rekorlarını bir üst seviyeye taşıdılar.

Türkiye Şampiyonu olan sporcularımızla önceki yıllarda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına da katılmış ve şampiyona sonrasında milli sporcu olmaya hak kazanan 108 sporcumuza “Mili Sporcu Belgesi” dağıtmıştık.

Grubumuz dün gece Bodrum’a döndü ancak ayaklarının tozu ile iki gün sonra Çekya’da başlayacak “DWC Dance World Cup World Finals” için Prag şehrine hareket edecekler.

Prag’da 70 den fazla ülkeden gelen 7000 den fazla dansçıya karşı ülkemizi temsil edecekler. Modern, Jazz ve Bale branşlarında 46 farklı koreografi ile yarışacak olan Bodrum’lu sporcularımız 7 Temmuz’da ülkemize dönecekler.

Grubumuzun çalışmalarında bizlere destek olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras başta olmak üzere tüm Milli Takım Sporcu velilerimize, dans sporcularımıza, takım antrenörlerimiz Alla Hasiuk ve Margarita Bildirici’ye, asistanlarımıza ve sponsorlarımıza desteklerinden dolayı şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. 

DWC Dünya Finallerinde ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık