Minik Taekwondoculardan 14 Madalya

Taekwondo Minikler Muğla İl Şampiyonası büyük bir coşku içinde Menteşe Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 24 Haziran Pazartesi günü yapılan seçmelerde Milas'ı temsil eden Efe Milas Spor Kulübü’nün 14 sporcusu, 6 altın, 3 gümüş, 5 bronz olmak üzere turnuvadan toplam 14 madalya kazandı.

Minik Taekwondoculardan 14 Madalya

9-14 Temmuz’da Sivas’ta yapılacak olan Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’mızın “A Takımı”nı belirlemek amaçlı yapılan Muğla il seçmelerinde 6 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan Efe Milas Spor Kulübü antrenörü Mehmet Gözüküçük, Muğla turnuvasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

“14 sporcumuzla katıldığımız turnuvadan 14 madalya ile ayrıldık” diyen antrenör Gözüküçük, madalya elde eden tüm sporcularını ve yardımcı antrenörleri Turhan Tar ile Gözde Gözüküçük'ü kutladığını söyledi.

Muğla Minikler Taekwondo Takımı’na 10 sporcu kazandıran Efe Milas Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Gözüküçük, Temmuz ayı içinde Sivas'ta yapılacak minikler Türkiye şampiyonasında Muğla Taekwondo Takımı’nın antrenörü olarak görev yapacağını belirterek, Muğla’ya başarı kazandırmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Altın madalya kazanan sporcular; 1-Ceylin Çetin 2-Elasu Candan 3-Seda İmren 4-Elif Başkurt 5-Hasan Efe Taşdüştü 6-Ataney Eisiz

Gümüş madalya kazanan sporcular; 1-Buğlem Gökçe Özfen 2-Ecem Sabancı 3-Çınar Yener

Bronz madalya kazanan sporcular; 1-Araf Korkmaz 2-Umut Ürgüt 3-İsmail Emir Altın 4-Miray Kurt 5-Ayşe Aydoğdu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık