Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

‘Milas Belediyesi Satranç Kursu’ sona erdi

Reklam

ÖNDER Haber -

Milas Belediyesi satranç kursuna katılan öğrenciler, katılım belgelerini alarak kurs süresini tamamladılar. Yıl boyunca devam eden ve eğitmenliklerini Elif Vildan Altunbozar ile Ali Galip Mutlukan’ın yaptığı satranç kursunda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı yaş gruplarına eğitim verildi.

Yıl boyunca devam eden satranç kursuna katılan öğrencilere, 8 Haziran Pazartesi günü Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen törenle katılım belgeleri veridi.

Milas Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği işbirliği ile 2014–2015 döneminde ‘Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Satranç Eğitim Merkezi’nde açılan kursa katılan öğrencilere katılım belgeleri TSF Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar tarafından verildi.

Kursa katılan öğrenciler arasında düzenlenen yıldırım satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ise madalya verildi.

Madalya töreni öncesinde bir konuşma yapan TSF Milas İlçe temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, katkı ve desteklerinden dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Ödül töreni, pasta kesilmesi ve Satranç Öğrencileri Anneleri tarafından TSF İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar’a hediye vermelerinin ardından sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!