Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Muğla etabı tamamlandı

Reklam

En uzun parkur olan (193.3km) Bodrum-Selçuk parkuru saat 11.45'te Bodrum Merkez, Bodrum kalesi-Marina’dan alkışlarla start aldı. Güzergâh ise: Güvercinlik, Koruköy, Milas, Bana Gölü, Söke-Kuşadası kavşağı ve Şirince'den geçerek Meryem Ana'ya ulaşacak.

Selçuk’a giderken Milas Akıllı Kavşak’tan devam ederek, çevreyolundan geçen bisikletçiler yine vatandaşlar tarafından bayraklarla ve alkışlarla uğurlandı. 12 Ekim’de Marmaris – Yalıkavak etabı yapılan bugün ise Bodrum – Selçuk etabı başlayan bisiklet turu, Milas’tan iki kez geçiş yapmış oldu.

Bisikletçilerin geçişi sırasında dün olduğu gibi bugün de yoğun güvenlik önlemi alındı. Caddelerde ve bulvarlarda trafik akışı ve yaya geçişi kesildi. Bu sırada uzun araç kuyrukları oluştu. Bisikletçilerin geçişinin ardından trafik normal akışına döndü.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl 58.düzenlenen 24 ülkenin katıldığı Türkiye Bisiklet federasyonun düzenlediği uluslararası alandan 24 takımın katıldığı, dün Bodrum'da başlayan bugün Selçuk ve daha sonra İzmir'de devam edecek etkinlik İzmir'den son etap olarak İstanbul'da Sultanahmet'te noktalanacak.

24 takımdan 141 bisikletçinin katıldığı 5. etap (180.6) Türkiye'nin en uzun 2. etabı Marmaris-Bodrum/ Yalıkavak'ta dün son bulunmuştu. Bu etabın galibi ise: Alman bisikletçi, Nicolas Denz, 4.26.27 saat derecesi aldı. Genel klasmanda Kazakistan'a Alexey Lutsenko liderliğini sürdürüyor.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!