
AK Parti Milas İlçe Başkanlığı görevine atanan Levent Akyer’e yönelik ziyaretler sürerken, Cumhur İttifakı ortakları da birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongun, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akyer’i ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.
TEK BEDEN OLMUŞ DURUMDAYIZ
Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongun, Cumhur İttifakı’nın sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olduğunu vurgulayarak Milas’ın yararına olacak her çalışmanın içinde yer aldıklarını söyledi. Vatandaşla sürekli temas halinde olduklarını belirten Ongun, “Milas’ın sorunlarının çözümü için sürekli iletişim içindeyiz. Biz hizmet için varız. Kapılarımız herkese açık. Cumhur İttifakı olarak sahadayız, birlikte çalışıyoruz ve adeta tek bir beden olmuş durumdayız” dedi.
Başkan Akyer’in tecrübeli bir siyasetçi olduğunu belirten Başkan Ongun “başkanımız yeni gelmedi geri geldi. Tecrübeli bir isim olan başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
TALEPLERİMİZ SÖYLEMLERİMİZ ORTAK
AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ise Milas’ın Muğla’nın en büyük ilçesi olduğuna dikkat çekerek ilçenin birçok sorunu ve ihtiyacı bulunduğunu ifade etti. Ortak paydalarının Milas olduğunu belirten Akyer, “Milas yaklaşık 200 bine yakın nüfusuyla büyük bir ilçe. Başkanımızla ortak paydamız Milas’a hizmet. Kendisi siyasete yıllarını vermiş, tecrübeli bir isim. Ankara’daki uyumun Milas’ta da olduğunu gösteriyoruz. AK Parti meclis üyesi ile MHP meclis üyesi arasında fark yok; taleplerimiz ve söylemlerimiz ortak” diye konuştu.
MİLAS İÇİN GÜZEL BİR SÜREÇ OLACAK
Cumhur İttifakı’nın polemik değil hizmet odaklı bir anlayışla hareket ettiğini vurgulayan Akyer, “Bir hizmet ya da konu varsa birlikte karar verip yol yürüyeceğiz. Yan yana olmamız belki birilerini rahatsız edecek ama Milas için güzel bir süreç olacak. El ele vererek sorunları çözeceğiz. Allah’ın izniyle seçimlerde yine iktidar olacağız ve Milas Belediyesi’ni de iktidarımızla buluşturacağız. Birleştirici bir anlayışla milletin gönlünde yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve değerlendirmelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.








