
Milas Atapark Meydanı’nda gerçekleştirilen hayır etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Dağıtılan lokmalarla minik Öykü anıldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte vatandaşlar, Öykü için acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Öykü Şenli’nin babası Önder Şenli gazetemize özel yaptığı açıklamada, kızının ölüm nedeninin tüm yönleriyle araştırılmasını istediklerini belirterek, “Yetkililerden kızımızın neden öldüğünün sürecinin araştırılmasını istiyoruz. Kızımın kronik bir rahatsızlığı yoktu. Kalp rahatsızlığı da yoktu. Ön otopside kalp rahatsızlığıyla ilgili bir bulguya da rastlanmadı. Kimseyi suçlamıyorum. Sadece kızımızın ölüm nedenini bilmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Lokma hayrı düzenleyen anne Nurşen Şenli ve baba Önder Şenli’ye çok sayıda vatandaş bir kez daha taziye dileklerini iletti. Milas’ta derin üzüntüye neden olan Öykü Şenli, düzenlenen lokma hayrıyla sevgi ve özlemle anıldı.









