Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam

BAŞKAN FEVZİ TOPUZ’DAN 8 MART SÜRPRİZİ

Reklam
5c29c1a6-11d7-413e-b17d-685f0da9a1ad

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemizdeki balık ağı firmalarında görev yapan emekçi kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Beraberindeki CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Sema Gençoğlu, CHP Milas Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Topuz ve yönetim kurulu üyeleri ile kadınları ziyaret eden Başkan Topuz, tüm emekçi kadınlara çalışmalarında kolaylıklar dileyerek çiçek ve hediyeler takdim etti.

Kadınların çalışma hayatında önemli bir yer teşkil ettiğini belirten Başkan Topuz, personellerle tek tek sohbet ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 8 Mart tarihi hakkında da bilgilendirmeler yapan Başkan Topuz, çekilen toplu fotoğrafların ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum

Ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Kadınlarımız; sevginin, merhametin, emeğin ve fedakârlığın en güzel temsilcileridir. Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun en güçlü dayanağı olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi şekillendirmektedir.Hayatımızın her anında emekleri, fedakarlıkları ve sevgileriyle dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?