
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde etkili olan yağış sonrası dereye düşen seyir halindeki bir araç sele kapıldı. Araçta bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken, diğeri yaralı olarak kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre; kurtarma ihbarına ulaşan ekipler, 35 AZ 0305 plakalı Tofaş marka aracın dere içerisinde ters vaziyette olduğunu ve araç içinde vatandaşların mahsur kaldığını tespit etti. İtfaiye ekipleri, AFAD ile birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda araçtaki kişilere ulaştı.
Yapılan müdahalede bir vatandaş sağ olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edilirken, diğer vatandaşın durumunun ağır olduğu ve olay yerinde müdahale edildiği öğrenildi. Daha sonra yapılan incelemede araçta bulunan Bülent Şanlı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralı vatandaş Ayhan Demir ise hipotermi geçirmesi nedeniyle hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.








