
Büyük bir heyecan ve gurur yaşayan minik öğrenci Mustafa Aras Semerci, törende yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde böyle bir görevi üstlenmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Semerci, kendilerine bu fırsatı sunan yetkililere teşekkür etti.
Konuşmasında güvenlik güçlerinin önemine de dikkat çeken Semerci, “Şehrimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan polislerimizin emeği çok büyük” ifadelerini kullandı. Tüm çocukların güven içinde büyümesini istediklerini vurgulayan Semerci, çocukların parklarda özgürce oynayabildiği, okullarına güvenle gidebildiği bir gelecek hayal ettiklerini söyledi.
Kurallara uymanın önemine de değinen minik müdür, bunun bir zorunluluktan öte toplumsal saygının bir gereği olduğunu ifade etti. Konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle anan Semerci, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.


