
Sokak sakinleri, özellikle aşağısı uçurum olan bölgede bulunan tel örgülerin yerinden çıkmasının büyük risk oluşturduğunu belirterek, “Demir teller yerinden koptu, şu an hiçbir koruma yok. En çok da çocuklar için çok tehlikeli. Buradan birinin düşmesi an meselesi” ifadelerini kullandı.
Defalarca ilgili kurumlara bildirimde bulunduklarını ancak herhangi bir çalışma yapılmadığını iddia eden vatandaşlar, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyor.


Öte yandan mahalle sakinleri, yol durumunun da içler acısı olduğunu belirtti. Yağışlı havalarda yolların çamur deryasına döndüğünü, güneşli günlerde ise toz ve toprak içinde kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, yolların çukur ve bakımsız olduğunu belirtti.
Mahalle halkı, hem can güvenliği hem de yaşam kalitesi açısından acil çözüm beklediklerini belirterek, yetkililerden gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılmasını talep etti.


