Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Şampiyonanın İlk Gününde Dalgalarla Dans Ettiler

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Su Jeti, Flyboard ve Motosurf Şampiyonası’nın Bodrum ayağı, ilk gün gerçekleştirilen nefes kesen Motosurf (Jet Sörf) yarışlarıyla start aldı.

Reklam
aae4cdfe-f919-413b-9dd3-ea2e7fab35ab

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Paşatarlası Sahili'nde düzenlenen şampiyonanın ilk gününde sporcular, Bodrum’un mavi sularını adeta birer tuvale çevirdi. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu açılış gününde, Motosurf kategorisindeki performanslar izleyicilere görsel bir şölen sundu.

İlk Günün Yıldızı: Motosurf

75 sporcunun katılımıyla başlayan şampiyonanın ilk gününde, Jet Sörfçülerin (Motosurf) dalgalar üzerindeki akrobatik hareketleri ve hızı damga vurdu. Paşatarlası Sahili’ni dolduran yerli ve yabancı turistler, sporcuların su üzerindeki mücadelesini ilgiyle takip etti.

 

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, yarışların bekledikleri gibi büyük bir heyecanla başladığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün şampiyonamıza Motosurf yarışlarıyla harika bir başlangıç yaptık. Bodrum’un eşsiz manzarası, sporcularımızın yetenekleriyle birleşince ortaya unutulmaz sahneler çıktı. Ancak heyecan daha yeni başlıyor. Hafta sonu boyunca aksiyonun dozunu artırarak devam edeceğiz.”

 

Heyecan Cumartesi ve Pazar Günü Doruğa Çıkacak

Şampiyona programı kapsamında adrenalin dolu yarışlar hafta sonu boyunca hız kesmeden sürecek.

 

9 Mayıs Cumartesi: Su Jeti (Jet Ski) ve Motosurf sınıflarında sıralama turları ve eleme yarışları gerçekleştirilecek.

 

10 Mayıs Pazar: Şampiyonanın final gününde ise Su Jeti, Motosurf ve Flyboard kategorilerinde şampiyonlar belli olacak. Özellikle Flyboard sporcularının gökyüzüne meydan okuyan şovları ve serbest stil (freestyle) gösterileri pazar gününün en çok beklenen etkinlikleri arasında yer alıyor.

 

Tüm spor tutkunlarını ve Bodrum halkını bu görsel şöleni yerinden izlemek için Cumartesi ve Pazar günleri Paşatarlası Sahili'ne davet ediyoruz.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!