Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Sepet Örme Kurslarında Eğitimler Tamamlandı

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen sepet örme kursları tamamlandı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un katıldığı törenle takdim edildi.

Reklam
WhatsApp Image 2026-05-15 at 21.40.49 (3)

Kadınların sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sunmalarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen kurslarda kadınlar hem eğlendi hem de becerilerini güçlendirdi. Çalışmaların titizlikle yürütüldüğü kursların tamamlanması ile birlikte kadınların ürettikleri ürünler bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Bafa ve Selimiye’nin ardından Milas merkezde gerçekleşen kurslara katılım oldukça yoğun oldu. Haftada bir saat gerçekleştirilen dersleri ilgiyle takip eden kursiyerler temel teknikleri öğrendikten sonra birbirinden estetik eserleri ortaya çıkardı. Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde uzun uğraşlar ve büyük titizlikle yürütülen sepet örme eğitimlerinde başlangıçta birer dal ve kağıt parçasından ibaret olan ürünler kursiyerlerin ellerinde birer sanat eserine dönüştü.

Başkan Topuz’dan tebrik…

Ortaya çıkan ürünleri tek tek inceleyen ve çalışmaları hakkında kursiyerlerden bilgi alan Başkan Topuz, sonrasında katılım belgelerini kursiyerlere takdim etti. Belge takdiminin ardından konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Belediyemiz tarafından ilçemizde düzenlenen sepet örme kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize katılım belgelerini takdim ettik.  Kadınların sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sunmalarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen kurslarda kursiyerlerimiz temel teknikleri öğrendikten sonra birbirinden estetik eserleri ortaya çıkardı. Katılımlarından dolayı tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!