
Çiftçinin En Büyük Gider Kalemlerinden Biri
Tarımsal üretimde en önemli girdi kalemlerinden biri olan mazot maliyetlerinin üreticiler üzerindeki yükünü hafifletmek amacıyla harekete geçtiğini söyleyen Kahraman Akar, İKE Petrol ile indirim anlaşması sağladı. Yaklaşık 16 bin üyesi bulunan Milas Ziraat Odası, daha önce yem ve gübre alanlarında gerçekleştirdiği kampanyaların ardından şimdi de mazotta üyelerinin yanında olduğunu belirtti.
“Yine Bir Müjde ile Karşınızdayız”
MİZO Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Akar, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yine müjde ile karşınızdayız. Uygun yem fiyatlarının ardından çiftçimizin en büyük girdilerinden birisi olan mazot konusunda İKE Petrol sahibi Ömer İke ile oturup ne yapabiliriz diye konuştuk. Kendileri ile üyelerimiz için yüzde 7 indirim anlaşması sağladık. Üyelerimiz hem Yatağan Bulvarı üzerinde hem de Selimiye yolu üzerinde bulunan İKE Petrol istasyonlarından mazot ihtiyaçlarını yıl sonuna kadar yüzde 7 indirim ile alabilecekler.”

İKE Petrol’den Üreticiye Destek
İKE Petrol işletmecisi Ömer İke de kampanyanın çiftçilere katkı sağlayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“MİZO Başkanımız Kahraman Akar bize gelerek böyle bir kampanya düşündüğünü ve ne yapabileceğimizi sordu. Kendisiyle yaptığımız istişareler sonunda çiftçilerimize nasıl faydalı olabiliriz konusunda değerlendirme yaptık. Çiftçimizin en büyük giderleri arasında yer alan mazotta yüzde 7 indirim yapmaya karar verdik. Hem Selimiye Mahallesi’nde hem de Milas’ta Yatağan Bulvarı üzerinde bulunan istasyonlarımızdan indirimli mazot alabilecekler. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı, uğurlu olsun.”
Kampanya 9 Haziran’da Başlıyor
9 Haziran Salı günü başlayacak kampanyadan yararlanmak isteyen MİZO üyesi üreticilerin, Milas Ziraat Odası’ndan indirim kartlarını almaları gerekiyor. Üreticiler, kartlarını temin ettikten sonra yıl sonuna kadar İKE Petrol istasyonlarından mazotu yüzde 7 indirimli olarak satın alabilecek.



