Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

MİTSO Heyetinden Bişkek Büyükelçisi Ökem’e Ziyaret

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) heyeti, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te Türkiye Cumhuriyeti Bişkek Büyükelçisi Dr. Mekin Mustafa Kemal Ökem’i makamında ziyaret ederek iki ülke arasındaki ticari ilişkiler ve iş birliği imkanları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Reklam
WhatsApp Image 2026-06-09 at 10.49.18

Ziyarete MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Meclis Katibi Yasin Erol, Meclis Üyesi Bülent Solmaz ve Oda Üyesi Ferhat Şimşek katıldı.

MİTSO’dan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi, iş dünyasına yönelik yeni iş birliği fırsatları ve bölgesel ticaret olanakları ele alındı.

Heyet, Büyükelçi Dr. Mekin Mustafa Kemal Ökem’e Milas’ın ekonomik yapısı hakkında bilgi vererek tarım, turizm, madencilik ve su ürünleri sektörlerinde sahip olduğu potansiyeli anlattı. Ayrıca ilçenin coğrafi işaretli ürünleri ve ihracat kapasitesine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Ökem, Türkiye ile Türk Cumhuriyetleri arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlenmesinde iş dünyası temsilcilerinin önemli görevler üstlendiğini belirtti. Ökem, MİTSO heyetine çalışmalarında başarılar dileyerek iş birliği temaslarının artarak devam etmesinin önemine dikkat çekti.

MİTSO heyeti ise misafirperverliği nedeniyle Büyükelçi Ökem’e teşekkür ederek, Milas ile Kırgızistan arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik temasların sürdürülmesi temennisinde bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!