
Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ve Nadiye Uslu’nun oğlu Turgut Uslu ile Öznur Yıldız ve Ümit Erel’in kızları Ayşe Selin Erel, 7 Haziran 2026 Pazar günü Havuzbaşı Kır ve Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi.
Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde genç çiftin nikâhı Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz tarafından kıyıldı. Nikâhın ardından davetliler, Turgut ve Ayşe Selin’i tebrik ederek mutluluk dileklerini iletti.
Düğüne siyasi parti temsilcileri, Milas’taki spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörler, sporcular, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Uslu ve Erel ailelerinin yakınları katıldı. Spor camiasının farklı kesimlerinden isimlerin bir araya geldiği organizasyon, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.
Gece boyunca müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, düğün renkli görüntülere sahne oldu. Geç saatlere kadar süren kutlamalarda Turgut ve Ayşe Selin çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.



