
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, konuşmasının devamında Milas Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Başkan Topuz, “Hadi Eskişar Konağı restorasyon çalışmaları devam ediyor. Taziye evi yapım işlerinde son aşamaya gelinmiş olup çevre düzenleme ve yol asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü hizmet binasının yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları sürmektedir. Ahmet Yesevi Caddesi’nde MUSKİ’nin içme suyu yenileme çalışmalarından kaynaklanan bozulan yol ve kaldırımların tamiratları yapılmıştır. Ören, Aydınlıkevler ve Güneş Mahallelerinde beton kilit parke kaplama işi tamamlanmıştır. Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi, Kuvayı Milliye Caddesi ve Beçin Mahallesi Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt yapılması işinin ihalesi tamamlanmıştır. Muhtelif mahallelerde 1. kat sathi kaplama ve 2. kat sathi kaplama yaptırılması işinin ihalesi tamamlanmıştır. Güllük Mahallesi pazar yeri ve düğün salonu proje ile çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Bahçe Mahallesi çok amaçlı sosyal alan temel çalışmaları tamamlanmış olup çelik işleri devam etmektedir. Bahçeburun Mahallesi çok amaçlı tesis proje çalışması tamamlanmış olup ihalesi yapılacaktır. Beçin Mahallesi pazaryeri ve çok amaçlı salon proje çalışmaları devam etmektedir. Şenköy ve Etrenli mahallelerinde çok amaçlı sosyal alan çelik konstrüksiyon çalışmaları tamamlanmış olup çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir” dedi.
Araç tanıtım töreni Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un konuşmasını tamamlamasının ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.


