
Taziye Ziyaretleri Gerçekleştirildi
Milletvekili Metin Ergun ve beraberindeki heyet, elim bir kaza sonucu genç yaşta yaşamını yitiren Yalçın Çubukçu’nun ailesini Ören’de ziyaret etti. Heyet ayrıca Çamköy’de Öğretmen Uğur Kaya’nın ailesine, Akkovanlık Mahallesi’nde ise aile dostları Ali Tığ’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti heyeti, ziyaretlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Esra Işık’ın Karar Duruşmasına Katıldılar
Milletvekili Ergun, İlçe Başkanı Kasım Özkan ve parti yöneticileriyle birlikte, Esra Işık’ın Milas’ta görülen karar duruşmasını takip etti.

Sanayi Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu
İki günlük program kapsamında Milas Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Metin Ergun ve Kasım Özkan, esnafın talep ve görüşlerini dinledi.
İYİ Parti heyeti, kendilerini ağırlayan sanayi esnafına misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.



