Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • MUĞLA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI SAMSUN’DAN ÜÇ MADALYAYLA DÖNDÜ

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI SAMSUN’DAN ÜÇ MADALYAYLA DÖNDÜ

Haber:Mehmet Aydın
Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Samsun’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Kupası’nda bir gümüş ve iki bronz madalya kazandı. Dört sporcuyla turnuvaya katılan Büyükşehir Belediyesi, para okçuluk kategorilerinde elde ettiği derecelerle Muğla’yı başarıyla temsil etti.

Reklam
3b73a2b0-f6f7-4828-ba76-dd41065ae749

 

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2026 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Kupası, 27-28 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin farklı illerinden 51 sporcunun katıldığı organizasyonda Muğla Büyükşehir Belediyesi adına Semray Taş Özer, İsa Umut, Mustafa Gürbüz ve Serpil Kanat mücadele etti.

KARIŞIK TAKIMDA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

Para Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde mücadele eden Semray Taş Özer ile İsa Umut, turnuvayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, bu sonuçla gümüş madalyanın sahibi oldu.

SEMRAY TAŞ ÖZER’DEN BİREYSEL BRONZ MADALYA

Semray Taş Özer, takım müsabakalarının yanı sıra bireysel kategoride de önemli bir derece elde etti.

Para Makaralı Yay Kadınlar kategorisinde yarışan Özer, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Böylece turnuvayı biri gümüş, diğeri bronz olmak üzere iki madalyayla tamamladı.

ERKEK TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Para Makaralı Yay Erkek Takım kategorisinde yarışan İsa Umut ile Mustafa Gürbüz de Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

İkili, kazandıkları bronz madalyayla Muğla Büyükşehir Belediyesinin turnuvadaki üçüncü madalyasını getirdi.

İsa Umut, karışık takımda kazandığı gümüş madalyanın ardından erkek takım kategorisinde de bronz madalya kazanarak organizasyonu iki dereceyle tamamladı.

SERPİL KANAT DÖRDÜNCÜLÜK ELDE ETTİ

Bireysel Para Makaralı Yay Kadınlar kategorisinde mücadele eden Serpil Kanat ise turnuvayı Türkiye dördüncüsü olarak tamamladı.

Kanat, madalyanın hemen dışında kalmasına rağmen elde ettiği dereceyle Muğla Büyükşehir Belediyesini başarıyla temsil etti.

ARAS SPORCULARI VE ANTRENÖRÜ KUTLADI

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Samsun’da dereceye giren sporcuları ve antrenör Alpaslan Özer’i tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak sporun farklı branşlarına destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Aras, sporcuların Muğla’yı ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmesinden gurur duyduklarını söyledi.

Aras, “Ülkemizi ve Muğla’mızı başarıyla temsil eden sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Spor kulüplerine desteklerimizin yanında Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak da farklı branşlardaki turnuvalara katılıyoruz” dedi.

“HEDEFLERİNİ 12’DEN VURDULAR”

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularının okçuluktan satranca, masa tenisinden tekvandoya kadar birçok branşta mücadele ettiğini ifade eden Aras, Samsun’daki organizasyonda elde edilen sonuçların önemli olduğunu belirtti.

Aras, “Okçuluktan satranca, masa tenisinden tekvandoya birçok branşta sporcularımız bizleri ve ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Samsun’da düzenlenen turnuvada para okçularımız hedeflerini 12’den vurarak büyük bir performans gösterdi. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Samsun’daki organizasyonu bir gümüş, iki bronz madalya ve bir Türkiye dördüncülüğüyle tamamladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!