Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • AK Parti Milas İlçe Başkanlığından MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Milas İlçe Başkanlığından MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Milas Belediye Meclis üyesi Sibel Karakaş ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Reklam
ae8b732e-664a-472a-b90c-8fb1689b0d61

AK Parti Milas İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen olağan kongrede delegelerin güvenini yeniden kazanarak MHP Milas İlçe Başkanlığı görevine seçilen Tunahan Ongün ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Akyer, yeni görev dönemlerinin Milas’a ve teşkilata hayırlı olması temennisinde bulundu.

MHP Milas İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, ilçede yürütülen çalışmalar ve Cumhur İttifakı teşkilatları arasındaki iş birliği hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve yönetimiyle sürdürülen iletişim ve uyumlu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirten Akyer, “Milas’ımızın geleceği ve hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunulması adına Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Sayın Tunahan Ongün’ü ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!