

Atamasının ardından ilçedeki kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Karagül, kendisini göreve başlamasının ardından ziyaret eden AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’e iade-i ziyarette bulundu.
AK Parti Milas İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Levent Akyer’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Milas’ın genel durumu, ilçenin ihtiyaçları ve vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Akyer’den Teşekkür
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Kaymakam Karagül’ün ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Akyer, “Milas Kaymakamımız Sayın Dr. Vural Karagül’ü İlçe Başkanlığımızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmiştik. Bugün gerçekleştirdiği bu nazik ziyaret, karşılıklı iletişim ve iş birliğimiz açısından bizler için kıymetlidir.” ifadelerini kullandı.
“Uyum İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Milas’ın gelişmesi ve vatandaşların huzur ve refahının artırılması adına kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çeken Akyer, şöyle konuştu:
“Milas’ımızın gelişmesi, hemşehrilerimizin huzur ve refahının daha da artırılması adına ilçemizdeki tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


