Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Aydın ve Çetin Ailelerinin Mutlu Günü

AK Parti Milas Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Umut Aydın ile Nurperi Çetin, Esinti Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Çiftin mutlu gününde aileleri ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay ve çok sayıda davetli yer aldı.

Reklam
5c1589d2-edab-4ca5-9faa-526ba5f8b5eb

Haber:Berke Sürek

AK Parti Milas Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Umut Aydın ile Nurperi Çetin, düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Esinti Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene Aydın ve Çetin ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay da genç çiftin mutlu gününde yanlarında oldu.

Davetlilerin katılımıyla gerçekleşen törende Umut Aydın ve Nurperi Çetin, mutluluklarını aileleri ve sevdikleriyle paylaştı. Gece boyunca müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Düğün töreni, aile fotoğrafları ve davetlilerin tebrikleriyle devam ederken Aydın ve Çetin aileleri, çocuklarının bu özel gününde büyük mutluluk yaşadı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!