Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Xia Luchuan Milas’a hayran oldu

Reklam

ÖNDER Haber -

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Milas Belediyesi Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’nın Jüri Üyesi olarak Milas’a gelen Çin vatandaşı Xia Luchuan’ın Milas’a hayran kaldığı belirtildi.

Ayrıca kendisine gösterilen yakın ilgiden de büyük hoşnutluk duyduğunu söyleyen Luchuan, Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Luchuan; "Türkiye’ye gelmeden önce çok bilgim yoktu. Bu ziyaret benim için çok yaralı oldu. Milas, tarihi açıdan önemli bir potansiyele sahip. Ülkemde ve yaşadığım yerde Milas’ı tanıtmak için elimden geleni yapacağım. Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. İlginiz için de size ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Başkan Tokat ise ziyaretten duyduğu hoşnutluğu dile getirerek şunları söyledi:

"Karikatürist ve jüri üyesi olarak ilçemize gelen her misafirimizi ailemiz gibi görüyoruz. Bizler de sizleri tanımaktan çok mutlu olduk. Bundan sonraki süreçte de bağlantımızı kopartmadan sizinle görüşmek isteriz. Sizi tekrar ilçemizde görmek bizleri mutlu eder. Biz de sizin sayesinde Çin kültürünü öğrenmiş olduk. Bizler de Çin’e gelmek isteriz. Jüri üyemiz olduğunuz için teşekkür ederim."

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!