Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • Şekerbank’tan MİTSO’ya Ziyaret, İş Birliği Protokolü İmzalandı

Şekerbank’tan MİTSO’ya Ziyaret, İş Birliği Protokolü İmzalandı

Şekerbank Milas Şube Müdürü Cihan Taçyıldız, Şekerbank Ege Bölge Müdürlüğü Ödeme Sistemleri Bölge Satış Yöneticisi Dilanur Ağapınar ve Şekerbank Milas Şubesi KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi Gün Işıkçelik, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Reklam
WhatsApp Image 2026-04-28 at 11.48.50 (1)

Gerçekleşen ziyarette, üyelere yönelik bankacılık hizmetleri, ödeme sistemleri ve finansman olanakları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşme kapsamında Şekerbank ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası arasında KOBİ Bankacılığı İş Birliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile MİTSO üyelerinin Şekerbank’ın çeşitli bankacılık ürünleri, ödeme sistemleri ve finansman çözümlerinden avantajlı koşullarla yararlanabilmesi hedefleniyor. Protokol kapsamında üyeler, sıfır komisyondan başlayan POS/POSKart avantajları, 48 aya kadar vade imkânı sunan finansman destekleri ve çeşitli bankacılık çözümlerinden faydalanmak üzere Şekerbank Milas Şubesi’ni ziyaret edebilecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelere katkı sağlayacak bu iş birliğinin önemine dikkat çekerek, nazik ziyaretleri ve iş birlikleri için Şekerbank yetkililerine teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!