

İki gün boyunca süren turnuvalarda masa tenisinden, yüzmeye, basketboldan halk oyunlarına kadar çeşitli turnuva ve gösterilerle adeta festival coşkusu yaşandı.
Sporcuların aileleri ve çok sayıda sporseverin takip ettiği müsabakalar çocukların eğlenceli rekabetine sahne oldu. Tamamlanan yarışmalar sonunda ise madalyalar sahiplerini buldu.
Başkan Topuz müsabakaları takip etti…
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz gerçekleşen spor müsabakalarını Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde takip etti. Çocuklarla birlikte masa tenisi de oynayan Başkan Topuz, basketbol müsabakalarını ise tribünden izledi. Müsabakaların sonunda ise sahaya inen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, sporculara madalya ve katılım belgelerini takdim etti.

Ödül töreni gerçekleştirildi…
Milas Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla organize edilen spor etkinlikleri programı halk oyunları gösterisiyle son buldu. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan gösterinin ardından ödül törenine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un konuşmasıyla devam etti.
‘Tüm gençlerimizin ve halkımızın bayramını kutluyorum’…
Başkan Topuz, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Atatürk, bu büyük günü ve ülkenin geleceğini sizlere, yani gençlere emanet etti. Bizler de belediye olarak, sizlerin bu emanete yakışır, dinamik, sağlıklı ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu anlamlı bayramı ruhuna uygun şekilde, sporla ve hareketle taçlandırmak istedik. Düzenlediğimiz bu spor etkinlikleri ve turnuvalar; sadece bir yarış değil, aynı zamanda dostluğun, kardeşliğin, takım ruhunun ve 19 Mayıs ruhunun sahaya yansımasıdır. Alanları dolduran, ter döken, centilmence mücadele eden ve bu coşkuya ortak olan tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum.

Sizlerin enerjisi, azmi ve spordaki bu kararlılığı, ülkemizin geleceğine olan inancımızı her zaman taze tutuyor. Sizler koştukça, sizler sporla büyüdükçe bu şehir de her zaman genç, her zaman dinamik kalacaktır.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor; tüm gençlerimizin ve halkımızın bayramını kutluyorum.
Etkinliklerimize katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.
Başkan Topuz konuşmasını tamamlamasının ardından sporcuları tek tek selamladı. İsmi anons edilen sporculara madalyalarını takdim eden Başkan Topuz, başarılarından dolayı tebrik etti.
Etkinlikler günün anısına çekilen fotoğrafların ardından son buldu. Törene Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özgür, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



