

Bayramlaşma töreni saat 10.00’da Belediye Evlendirme ve Düğün Salonu’nda başlayacak. Programa kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Milaslı vatandaşlar davet edildi.
Program kapsamında protokol üyeleri ve kurum amirleri, çeşitli kurumları ziyaret ederek personel ve vatandaşlarla bayramlaşacak. Ziyaretler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle bir araya gelinecek.
Ayrıca M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan vatandaşlar ile Milas Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları ve tedavi gören hastalar da ziyaret edilerek bayramları kutlanacak.
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, bayramlaşma programına tüm Milas halkının davetli olduğunu belirtti.


