Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

SÖZÜNÜ UNUTMAYAN BİR KAYMAKAM, MUTLU BİR ÇOCUK YÜZÜ

Milas’ta ilkokul 4. sınıf öğrencisi Kumsal Çevik’in sosyal medya üzerinden yaptığı davet, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından karşılıksız bırakılmadı. Tayini öncesinde sözünü tutan Kaymakam Böke, Güllük İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak Kumsal’ın mezuniyet sevincine ortak oldu.

Reklam
kaymakam

Öğrenciler Karnelerini Alarak Yaz Tatiline ‘Merhaba’ Dedi

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 2025-2026 eğitim öğretim yılı 26 Haziran Cuma günü sona erdi. Milas’ta 141 okulda eğitim gören 22 bin 995 öğrenci ile görev yapan 2 bin 12 öğretmen yaz tatiline girmenin sevincini yaşadı.

14 Eylül’de başlayacak olan 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güllük İlkokulu ve Güllük Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenleriyle öğrenciler bir eğitim yılını daha tamamladı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İlk olarak Güllük İlkokulu’nda, ardından Güllük Ortaokulu’nda karne dağıtımı yapıldı.

 Güllük İlkokulu’nda Karne Sevinci

Güllük İlkokulu’nda düzenlenen törende öğrenciler karne heyecanını coşkulu bir şekilde yaşadı. Programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkan Vekili Emrah Mergen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Güllük Mahalle Muhtarı Ali Polat ile şube müdürleri ve veliler katıldı.

Protokol üyeleri sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Öğretmen ve idarecilere emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

Tayin Öncesi Söz Yerine Getirildi

4.sınıf öğrencisi Kumsal Çevik’in Kaymakam Böke’yi sosyal medya üzerinden törene davet etmesi üzerine verilen söz, aradan geçen zamana rağmen yerine getirildi. Tayini öncesinde Milas’tan ayrılmadan önce Güllük İlkokulu’na gelen Kaymakam Böke, Kumsal ile bir araya gelerek karne sevincine ortak oldu.

Kadınlara ve kız çocuklarına yönelik hassasiyetini her fırsatta dile getiren Kaymakam Böke, Kumsal’a karnesini bizzat verdi. Yaz tatilinde kitap okuması ve spor yapması yönünde tavsiyelerde bulundu.

Güllük Ortaokulu’nda da Karne Heyecanı

Güllük Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine de ilçe protokolü yoğun katılım gösterdi. Öğrenciler karnelerini ve başarı belgelerini protokol üyelerinin elinden aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştirerek başarılarının devamını diledi.

Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona ererken, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili temennisinde bulunuldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!