Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • MİŞTİ, AMASRA’DA “DOKTOR YETİŞ” OYUNUNU SAHNELEDİ

MİŞTİ, AMASRA’DA “DOKTOR YETİŞ” OYUNUNU SAHNELEDİ

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ), tiyatro turnesi kapsamında Amasra’da sahne aldı. Ekip, Amasra Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Amasra Uluslararası Şehir Festivali’nin son gününde “Doktor Yetiş” adlı oyunuyla tiyatroseverlerle buluştu.

Reklam
791532140_18174079744440523_7333092897079219952_n

Dört gün süren festivalin 1 Eylül’de gerçekleştirilen final programında sahne alan MİŞTİ, tek perdelik komedi ve müzikli oyun olan “Doktor Yetiş” ile izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

Oyunun yazan ve yönetmenliğini Volkan Han üstlenirken, proje koordinatörlüğünü Berkan Cengiz yaptı.

Amasra Belediye Başkanı Çakır’a ziyaret

Festival programının ardından Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette kültür ve sanat çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette MİŞTİ ekibi, ev sahipliği ve festival organizasyonundaki katkıları dolayısıyla Başkan Recai Çakır’a plaket takdim ederken, Başkan Çakır da Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür plaketi verdi.

MİŞTİ’nin Amasra turnesi, tiyatro sanatının farklı kentler arasında kültürel bağların güçlendirilmesine katkı sağlarken, Milas’ın sanat alanındaki çalışmalarının da farklı şehirlerde tanıtılmasına vesile oldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!