Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

​​​​​​​İki Kamyonet Çarpıştı: 2 Yaralı

Reklam

Milas’a bağlı Beçin Mahallesi Ören yolu Kalınağıl kavşağında Ali Manisalı idaresindeki Milas Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 48 LB 726 plakalı kamyonet ile Milas'tan Ören istikametine hareket halindeyken Kalınağıl Mahallesine dönüş yaptığı esnada yine aynı istikamette seyir eden T. K. yönetimindeki bir kargo firmasına ait 09 C 3579 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında Milas Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza hakkında Milas Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Milas Orman İşletme Müdürlüğümüz emrinde görevli İlk Müdahale Aracımızın kaza yapması sonucu 2 personelimiz yaralandı. Durumları iyi olan araç sürücüsü Ali Manisalı ve araçta bulunan Orman Muhafaza Memuru Emirkan Kaplan Milas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Milas Beçin bölgesinde bu sabah saatlerinde yaşanan kaza şöyle meydana geldi; Arazi görevine giden aracımız Kalınağıl Çamlıbelen yol ayrımında hatalı sollama yapan kargo aracıyla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şarampole savrulan ve yan yatan araçta bulunan Orman Muhafaza Memuru Emirkan Kaplan ve araç sürücüsü Ali Manisalı kazayı hafif yaralarla atlattı. Hastaneye kaldırılan 2 personelimiz Milas Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Content is protected !!